Sammenlign Priser på Bilforsikringer

Det er underligt at tænke sig at danskerne i dag – når de foretager sig et indkøb på nettet, undersøger priserne på varen, igennem flere forskellige portaler. Disse portaler kaldes crawlers, men kendes bedst som, eksempelvis edbpriser.dk og pricerunner. Ligeledes bruger mange danskere dog også Amazon som deres foretrukne leverandør indenfor alt muligt. Det er smart, at man forhører sig ude i den store verden, og ser, hvad den varer man køber, reelt er værd, men hvordan kan det så hjælpe dig med forsikringer? Svaret er enkelt og gives i denne artikel.

Går den så går den

For det første skal man forstå, at forsikringsfirmaer er interesserede i at sælge dig deres varer, til den dyrest mulige pris, og det er som oftest den listepris du tilbydes. Det vil sige, foretager du dig intet, for at få prisen presset i bund, er du i den højeste ende af pris skalaen, så du kan godt regne med, at du betaler den ypperste pris for samme varer – det er ikke en god situation at være i.

Pres firmaet

Ved at sammenligne forsikringspriserne med forskellige forsikringsfirmaer har du mulighed for at gå ind i forhandlingsprocessen med et nyt pressionsmiddel, nemlig det middel som hedder, at en konkurrent yder en bedre service, den dem du på nuværende er i dialog med. Det er enormt magtfuldt, og du kan heraf udlede, at man er mere villig til at give gunstige vilkår. Et forsikringsfirma er jo i bund og grund interesserede i at hverve så mange kunder som muligt, det er jo på den måde, deres forretningsmodel hænger sammen. I bund og grund handler forsikringer jo om at spå, hvordan den generelle tendens er i samfundet, og hvad sandsynligheden for, at denne tendens vedvarer – at der så at sige ikke kommer en afvigelse, som er her, forsikringen ville reelt tages i brug, indtil da er det blot et sikkerhedsnet man har betalt til. Og så længe, den ikke har været brugt, har forsikringsfirmaet tjent penge.