Billig Bilforsikring

Alle forsikringsselskaber tilbyder en billig bilforsikring, og når alle forsikringsselskaber tilbyder det billigste, så er bunden jo ikke fundet på prisen – og det er i virkeligheden det, som er kunsten bag at gøre sit arbejde, når man jager tilbud. Er man interesseret i en billig bilforsikring, er der ikke meget andet at gøre, end at indhente et tilbud, og aftale vilkårene – så har man en billig forsikring. Men, ønsker man sig den billigste, er der nogle ting, man skal være klar over, og de ting gennemgås i grovetræk, i denne artikel.

Konkurrence princippet

For at sikre du har den billigste forsikring, er du nødt til at indhente tilbud fra firmaer. Når du har en liste af interessante firmaer (det kan være personlig mavefornemmelse der afgør, hvilke firmaer man giver muligheden for at deltage i væddeløbet om din underskrift på papirerne). Gennemgå listerne, sammenlign kun de tilbud, som har ens dækning – og adskil dem fra de tilbud, som har anderledes dækninger, da deres pris er udregnet på et andet grundlag. Find det billigste af disse selskaber, og brug det som pressions middel mod de andre firmaer – det er her det bliver kringlet. Tag kontakt til de andre firmaer, og forklar at deres tilbud ikke er helt godt nok, og de får mulighed, for at give et nyt – men kun én mulighed, og er tilbuddet ikke godt nok, så kommer de ikke i betragtning. Det er vigtigt man er hård. Her kan da to ting ske, enten får du et tilbud som er bedre eller ens med det billigste, eller også får du et tilbud, som er dårligere – og så skal det papir blot i skraldespanden.

Sammenlign

Du skulle nu gerne have to bunker af tilbud, de billigste tilbud, og de tilbud som ikke passer ind. Sammenlign dækningen, og fjern de tilbud, som har den dårligste dækning i forhold til prisen. Her vil man typisk se, at det firma, som tilbød den bedste dækning, til den dyreste pris – ret ofte også er det billigste, taget i betragtning, hvor meget man får for pengene.