Spar Penge På Bilforsikring

Det er lige meget, om man er ny eller gammel bilist, der er altid god grund til at gå sit forsikringsfirma efter i sømmende. Det er nemlig – for folk som har prøvet at være i krig med forsikringsselskabet, en ganske dyr og langsommelig affære. For mange mennesker, når man ikke at få sin præmie udbetalt rettidigt, andre får en meget ringe sum udbetalt, så med denne skepsis i mente, skal du forhandle en fornuftig pris, som du vil acceptere.

Dan et overblik

Som led i dine lektier skal du først og fremmest danne dig et overblik over dine udgifter. Spørg dig selv, hvad er det du betaler til, er der flere poster som er lagt sammen, så kan man ringe og spørge om hjælp til sin regning hos firmaet – du har krav på at få hjælp. Brug denne hjælp, og tag tiden på at læse og forstå, hvad du betaler til, på den måde er det også meget lettere for dig, at se, hvor der sker overlap – hvor er du dobbelt-dækket så at sige.

Undersøg markedet

Nu er du klar til at gå i krig, og dit bedste våben i denne krig, er priserne forsikringsfirmaernes konkurrenter yder. Så rådet er her ret enkelt – undersøg, hvad du skal betale, og i forhold til, hvor du også bliver dækket. Når du har kortlagt 2-3 forskellige forslag, vil du finde de højst sandsynligt er bedre end din nuværende præmie hos forsikringsfirmaet, kan du nu gå i krig. Enten kan du bede om at blive flyttet over til det billigste af de firmaer du har undersøgt, eller også kan du ringe dit nuværende firma op, og tage snakken med dem. Det er faktisk overraskende, hvor langt forsikringsfirmaer vil gå, for at beholde sine kunder – det sker nemlig ud fra tesen, at de færreste reelt har brug for de forsikringer man betaler for.