Tilbud på bilforsikring

De fleste forsikringsfirmaer i Danmark er godt klar over, at kunderne ønsker at udvise mere og mere interesse for de ydelse de nu engang kan tilbyde. Derfor tilbyder de fleste firmaer relativt enkelt for forbrugerne, en mulighed, hvorpå de kan indhente hurtige forsikringstilbud. Det ses indenfor alle brancher, hvor forsikringer skal udtrækkes – især ejendomsmæglere benytter sig af at indhente hurtige tilbud, fra forsikringsfirmaer til finansiering af den lovpligtige ejerskifteforsikring og så videre. Dermed er det ingen lang kommandolinje man skal igennem, for at få sig et tilbud fra et forsikringsfirma. For nogle firmaer findes online services, hvorpå man blot skal indtaste basale tal som demografi og så videre, og der vil kort tid efter komme et standardiseret tilbud via e-mail, man kan også ringe, og bede om at få et tilbud.

Det første skridt mod en fair forsikring

Med et forsikringstilbud i hånden, er du nu godt stillet, når tiden kommer til at handle prisen. Med et tilbud, kan du nemlig banke andre selskaber i hovedet, og forklare behovet om en reduktion i præmien. Dette gøres bedst, hvis man kan påvise, at der findes andre forsikringsfirmaer som er villige til at give et endnu stærkere tilbud, som er væsentligt skarpere på prisen, men også dækningen. Firmaerne kan nemlig godt variere på dette punkt, så man skal ikke afskrive det dyrere selskab, hvis de så til gengæld er villige til at pakke flere forsikringer sammen til dig i én. Derved kan du få mere for pengene, så at sige.

Nye kunder jages vildt

Har man først bedt om at modtage et forsikringstilbud, kan man også risikere at blive kontaktet telefonisk, som opfølgning på tilbuddet, og det skyldes at forsikringsselskaberne i dag jager nye kunder vildt og blodigt, man er simpelthen desperate for at hverve nye kunder, og det kan du bruge konstruktivt til at sænke din præmie, eller øge dig og måske endda din families dækning. Der er nemlig en hel del knapper, der kan skrues og trykkes på, hvis man først kommer ind i varmen, og får mulighed for at handle med firmaet.